Publikováno Napsat komentář

2 způsoby jak SPRÁVNĚ nalepit puzzle

Jak nalepit puzzle

Skládání puzzle patří mezi oblíbené činnosti ve volném čase, při které se bezvadně odreagujete, a přitom vytvoříte něco hezkého. Abyste si to hezké mohli uchovat delší dobu, můžete si puzzle po doskládání slepit, schovat do rámečku a pověsit na zeď nebo položit třeba na poličku. A jelikož slepení puzzle se není třeba vůbec bát, ukážeme vám ty nejlepší způsoby, jak to provést.

Pokračování textu 2 způsoby jak SPRÁVNĚ nalepit puzzle
Publikováno Napsat komentář

Jak vyrobit krásný domeček pro panenky

Nejoblíbenější hračka malých holčiček je zaručeně panenka. A vaší úlohou tak není jen postarat se o vaši holčičku, ale stejně tak se musíte starat o její panenku, častěji spíše o více panenek. Abyste obstáli, musíte plnit všemožná přání své dcerky. A určitě tušíte, že jednoho dne přijde s přáním domečku pro panenky. 

Pokračování textu Jak vyrobit krásný domeček pro panenky
Publikováno Napsat komentář

Jak postavit domek pro čmeláky

Domek pro čmeláky

Chtěli byste si postavit domeček pro čmeláky? Pamatuji se jako kdyby to bylo včera, jak jsem malý běhal po zahradě a přemýšlel nad tím co se děje s čmeláky v zimě. Od té doby již uplynulo pár let no touha postarat se o chudáky čmeláky mi zůstala. Zajímá se i Vaše dítě o tento problém? Ne Je nic lehčího než postavit krásný útulný domeček pro tento užitečný hmyz. Stačí Vám na to jednoduché nástroje pár desek a hřebíků. Vaše dítě Vám přitom může jednoduše asistovat a společně zažijete pěkné chvíle.

Pokračování textu Jak postavit domek pro čmeláky